Eventuella returer omfattas av lagen om distansavtal och medför en ångerrätt på 14 dagar från det att du mottagit produkten. Eventuella kostnader för returer står du själv för. Ånger- och bytesrätt gäller ej örhängen, underkläder/badkläder och skönhetsprodukter. Vid byte står vi för frakten tillbaka till dig

Återbetalning vid retur

Produkten får inte användas eller tvättas och alla etiketter ska sitta kvar på produkten. Konsumenten står för kostnaden för returfrakten. Konsumenten står risken för att produkten skadas eller kommer bort vid returtransport.

Återbetalning vid retur

BOW19 åtar sig att återbetala hela beloppet senast 10 dagar efter att vi mottagit din retur. Har du betalat med kort sätts pengarna in på ditt konto. Andra begränsningar gäller för Klarna-betalning.

Klagomål

BOW19 garanterar att alla varor du beställt är felfria vid beställning. Skulle du få en defekt eller felaktigt levererad vara måste du kontakta kundtjänst inom 14 dagar. I första hand reparerar vi din produkt eller skickar en ny ersättningsvara till dig. Om vi ​​inte kan reparera eller skicka en ny vara till dig kommer en återbetalning att göras. Självklart står vi för fraktkostnaden för reklamationer och felaktiga leveranser, detta gäller när reklamationen är godkänd.

Leveransvillkor

Vi skickar med Postnord/DHL, så våra varor kan hämtas hos alla Postombud.

Du får ett sms/mail när dina varor finns tillgängliga för avhämtning. Fraktkostnaden är 49 kr.

Frakt

Du får en orderbekräftelse via e-post från oss när vi tagit emot din beställning. Ange ditt mobilnummer vid beställning så får du ett sms med din avi när paketet är klart att hämtas ut.

Vid eventuell försäljning kan det bli en försening i behandlingen av din beställning och leveranstiden kan bli lite längre. Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar skickas paketet tillbaka till oss. Då görs ett återköp automatiskt, men BOW19 betalar inga fraktkostnader.

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. För att du ska få din leverans så snabbt som möjligt, se till att ange korrekt telefonnummer och mailadress.


Transportskador

Du BOW19 ansvarar inte för eventuella transportskador. Det är viktigt att du kontrollerar att paketet inte är skadat när du tar emot varan/varorna. Om så är fallet ansvarar du för att kontakta oss inom 14 dagar.

BOW19 ♡